Open Call 6 – 15 november

Samspel är för närvarande i begrepp att starta arbetet med TurnéFest, uppdragets tredje pilotturné, en modell som lyfter fram samarbetet mellan interregionala krafter och har hela landet som bas. TurnéFest planeras att äga rum hösten 2018, veckorna 45 och 46.

Inom ramen för TurnéFest-veckorna kommer Samspel att arrangera fem nationella turnéer i genrerna visa, jazz, klassisk musik, nutida konstmusik och världsmusik.

Är du intresserad av att delta i TurnéFest hösten 2018 och känner dig hemma i någon av genrerna visa, jazz, klassisk musik, nutida konstmusik eller världsmusik är du välkommen att lägga fram ett produktionsförslag. Observera att en grupp kommer att väljas ut i varje genre, av de arrangörer som anmält sig att delta i pilotprojektet TurnéFest.

Open Call är öppet 6 – 15 november. Anmälan görs på Samspels/Emues plattform. Du klickar på knappen registrera dig under rubriken Samspel utlyser inför TurnéFest 2018 en Open Call för artister.

Varmt välkommen med ditt förslag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *