Samspel åker på roadshow våren 2019

Samspel börjar närma sig mållinjen och den 14 juni kommer resultatet presenteras på Medelhavsmuseet i Stockholm. Fram till dess kommer koordinatorerna för Samspel göra flera nedslag på branschträffar för att få feedback på de slutsatser som dragits fram till nu. Upplägget på seminarierna kommer vara en kort presentation av arbetet, ett panelsamtal och sist en dialog med publiken.

Folk och Kultur, Eskilstuna den 7 februari kl 11.30

I Eskilstuna kommer myndigheterna ge sin vision av ett framtida musiksverige, Vi önskar även höra din vision, du som finns med som åhörare. I panelen finns Cecilia Langemark – Konstnärsnämnden, Elin Norquist – Musikverket och Veronica Lamppa Lönnbro – Statens Kulturråd. Moderator är Rebecka Eriksson. Läs mer på Folk och Kulturs hemsida. Anmäl ditt intresse i Samspels Facebookevent.

Svensk Musikvår, Stockholm den 15 mars

Mer information kommer inom kort!

Nationellt Musikmöte, Piteå den 7 maj

Mer information kommer inom kort!

Jazzfest, Ystad den 1 juni

Mer information kommer inom kort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *