Samspel: roadshow våren 2019

Samspel börjar närma sig mållinjen. Den 14 juni på Medelhavsmuseet i Stockholm presenterar Samspels koordinatorer förslagen på åtgärder som ska bidra till ett vitalare musiktirnéliv med ett brett utbud i hela Sverige. Fram till dess är flera nedslag på branschträffar runtom i landet planerade, för att inhämta feedback på de slutsatser som dragits fram till nu. Upplägget på dessa seminarier innebär en kort presentation av arbetet, ett panelsamtal och en avslutande dialog med publiken.

Folk och Kultur, Eskilstuna den 7 februari kl 11.30

I Eskilstuna ligger fokuset på myndigheternas vision av ett framtida musiksverige, Vi önskar även höra din åsikt, kära åhörare! I panelen finns Cecilia Langemark – Konstnärsnämnden, Elin Norquist – Musikverket och Veronica Lamppa Lönnbro – Statens Kulturråd. Moderator är Rebecka Eriksson. Läs mer på Folk och Kulturs hemsida. Anmäl ditt intresse genom Samspels Facebookevent.

Svensk Musikvår, Stockholm den 15 mars kl 17.00

På Svensk Musikvår – festival för nutida konstmusik, kretsar samtalet kring kulturpolitik och nationella turnéstrukturer. Hur ser politiken på musikområdet? Samspels koordinatorer kommer även presentera sina tankar om hur ett framtida turnésverige kan se ut. I panelen finns Lawen Redar (S), Anna Sibinska (MP), Peter Pontvik, koordinator Samspel och Eva Omagbemi koordinator Samspel. Moderator för samtalet är Rebecka Eriksson.

Plats: Lilla Scenen i Teaterstudio Lederman, Gästrikegatan 13, Stockholm.

Nationellt Musikmöte, Piteå den 7 maj
Jazzfest, Ystad den 1 juni

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *